Lær at lave de bedste flødeboller i verden

Vil du lære at lave de bedste flødeboller i verden? Det lyder måske som en uopnåelig opgave – men det er i den grad muligt. Hvis du vil lave de bedste flødeboller i verden, skal der dog mere til, end blot en opskrift du har fundet på nettet. Ligesom med alt andet du gerne vil være rigtig god til, er det bedste, at få en som ved hvad de laver, til at hjælpe dig. Så hvor kan du finde en flødebolle ekspert, som kan hjælpe dig med at lære at lave verdens bedste flødeboller? Det kan du på et af de mange gode flødebollekurser vi har i Danmark.

 

Det lærer du på et flødebollekursus

På et flødebollekursus lærer du mere end blot at lave en middelmådig flødebolle. På det rette kursus, lærer du at lave verdens bedste flødebolle! For at kunne lave en så god flødebolle, skal du være knivskarp, til at lave alle de vigtige elementer i flødebollen. En flødebolle består groft sagt af 3 ting. Den første er flødebolleskallen, som består af – ofte mørk – chokolade, men kan også være både hvid og lys. Dertil er den luftige flødebolleskum, som skal piskes og laves så den er dejligt luftig, og ikke falder sammen. Til sidste har vi flødebollebunden. En flødebollebund består typisk af en rund flad vaffel, men kan også laves af andre ting. Blandt andet marcipan, kiks og endda småkager.

På et godt flødebollekursus, lærer du naturligvis at lave både flødebolleskal, skum og bund, på den bedst mulige måde. For er bare en af de 3 vigtige elementer ved siden af, ender du ikke op med verdens bedste flødebolle. Til hver af de 3 findes der tips og tricks, som er med til at lave dem så gode som muligt. F.eks. skal skallen være sprød, så den giver det helt rigtige knæk når tænderne sættes i den. Skummet skal være luftigt og må ikke falde sammen når det varme chokolade kommer på. Og bunden skal selvfølgelig også være god sprød, med mindre den er lavet af marcipan.