Madoplevelser i Berlin

Hvorfor lige Berlin?

Mange ser tyskland, Berlin, ikke som et turistværdigt sted, hvor man kan få en masse oplevelser. Men det handler i bund og grund om, hvad man gerne vil have af oplevelser. For hvis du er til varme, kolde drinks og billige butikker du kan shoppe i, så Berlin nok næppe stedet for dig. Men hvis du til gengæld godt kan lide historie, kunst og hyggelige restauranter, så er Berlin det rette sted. Og så er rejsetiden ikke særlig lang. I hvertfald ikke, hvis du tager en hyggelig bustur dertil, med andre rejsende.

Hyggelige restauranter

Indenfor de seneste år, er der sket en rivende udvikling indenfor mad og kaffe i Berlin. Kom på bustur til Berlin og få en på opleveren, hvad angår mad, for du finder en høj kvalitet af mad, i hyggelige og anderledes omgivelser. Alt efter hvilken slags mad du er til, så kan du finde både udenlandsk, såsom vietnamesisk, men også godt gammelt tysk mad. Prisklasserne er også meget varierende, hvor du både kan finde restauranter, med moderater pris, men også til de lidt dyre restauranter. Her er nogen af de ting, mest populære restauranter, du bør give et besøg, når du lander i Berlin,

Burgermeister

Som navnet lyder, så kan du få en lækker og perfekt burger. Her får du en saftig og sprød burgerbøf, som er grillet til perfektion. Du kan sidde og nyde din burger en spytklat fra Spree-floden. Der kan være travlt i restauranten, så hvis du er heldig at få plads, så er det det hele værd. – Du finder restauranten Oberbaumstrasse 8, 109997 Berlin.

Beuster Bar Berlin

Selvom man er i Berlin, så kan man godt nyde mad, som er inspireret fra andre lande. For eksempel kan du besøge restauranten Buster Bar Berlin, hvor du kan bestille lækkert mad, som er inspireret fra Frankrig. På restauranten er der en god stemning, dæmpet belysning, samt et meget venligt og imødekommende personale. – Du finder restauranten weserstrasse 32, 12045 Berlin.

W Pizza

Er du til pizza, så kan du også sagtens få det i Berlin. Hvis du er til pizza med sprød og med lækker fyld, så bør du besøge W pizza. W Pizza er et forholdsvis nyt sted, men det er et sted, der er rivende udvikling, med høj kvalitet og god variation. Det er beliggende i det sydlige Berlin, nemlig i Neukölln.

Industry standard

Det lyder måske ikke særlig tysk-agtigt, men restauranten Industry Standard er et unik og anderledes spisested, som er anderledes på flere punkter. Et af dem, er at maden bliver lavet i samme rum, hvor gæsterne sidder. Dermed kan gæsterne se deres mad blive lavet. Grunden til, at maden bliver lavet i samme rum som gæsternes, er fordi, at kokkene gerne vil se deres gæster i øjnene. Og det er helt specielt for gæsterne, at se hele processen. Du kan bestille mange små retter, som bordet så deler mellem sig. Priserne for maden, er nok lidt i den dyre ende, men til gengæld, får man sig en oplevelse lige fra man træder ind ad døren.