Bedste seler til kæresten 

Bedste seler til kæresten 

Seler til mænd er den specielle mulighed for dig, der ønsker at holde bukserne oppe. Flere benytter i dag bælter til at holde bukserne oppe, her hos os forstår vi godt hvorfor seler er nødvendige at have i sin garderobe. Da det er ej blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemlig også være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og der er seler til mænd en lækker løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en almindelig del af undertøjet, da man påførte det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ej anset som værende normalt anvendt at have oven på ens trøje som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på skjorten var startede til at sætte detaljen på sit outfit og derigennem skille sig ud og det blev snart et populært valg at seler til mænd blev påført uden på trøjen.  

Bruges til mange af former for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er i dag et mere unikt valg at benytte, da det skiller sig ud fra andre og giver dig muligheden for at kunne skille dig ud og kan anvendes til mange bryllupper for at placere sit eget personlige punkt på sit outfit. Her kan man samtidig vælge i mellem en et utal forskellige typer af seler og differentierende farver, som derved får en til at skille sig ud og afslutte sit ouitfit.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos os har vi besluttet at anvende et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de typsike lysere skjorter, som flere har inden under seler til mænd.  Men kan også let anvendes, hvis du blot vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler man et personligt kendetegn? 

Mangler man muligvis en smule identitet eller en del af din garderobe, som er med til at udskille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da det let kan blive dit kendetegn for hvem du er og derved giver dit look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ikke nogen regler om at man ej kan bruge seler til mænd sammen med et bælte, dog er det en fælles forståelse, at det ikke er svaret at sammensætte disse to accessories på samme tid. som det i dag er blevet til. Når bare du overholder denne uskrevne lov er det blot tankerne, som stiller rammer for hvad du kan anvende med seler til mænd. Almindeligt er seler til mænd en accessorie, hvis man bør have en smule finere påklædning på og dermed er seler til mænd hyppigst benyttet oven på en skjorte, dog har man en pæn bluse eller t-shirt, uden mønster også være en flot løsning.  

Det hitter igen 

Seler til mænd er på vej vej tilbage til hvad, som er moderne og dermed kan du være blandt de første til at bringe dem tilbage på beatet. Vi elsker selv denne fashion udvikling og har dermed et sortiment af seler til mænd, så du har valget for at vælge netop de seler, som passer til ens personlige stil.