Mangler du Bluetooth høretelefoner? 

Mangler du Bluetooth høretelefoner? 

Hos os finder man et stærkt sortiment af Bluetooth pods, vi er eksperter inden for trådløst headset, og ved derfor hvad der er vigtigt, når du skal købe nye Blackpods. Noget af det afgørende du skal overveje er lyttetiden, altså hvor lang tid man kan lytte til din favoritlydbog eller sit favorit track. Er man ude at gå en lang tur og vil lytte til sang på hele tiden er det essentielt, at den kan spille i samme tid, som man forventer at være ude i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Mange nyere Bluetooth høretelefoner er med et etui, som er en bitte boks, som man kan putte sine Blackpods i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dit trådløst headset i og derved garanterer, at du ikke taber den ene af dine pods. Etuiene kan ligeledes benyttes som strømforsygning, så mens man ej lytter til podcast, så oplader etuiet sine Blackpods og man vil kunne erfarer en længere over all lyttetid, det er hvad blackpods dk vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en kæmpe del af hverdagen, da du tit anvender disse i din hverdag. Her tager man Blackpods frem når du skal vente på noget eller sidder i tog trafik. Derfor er det vigtigt at du har ladet Bluetooth headset op, så man ikke behøver se ud i luften og ikke kan nyde podcast.  

Er du et sportsmenneske? 

Er man nede for at træne og tit oplever at der er en ledning i vejen, der forhindrer dig i for at man kan udføre din øvelse korrekt, så er Bluetooth pods den stærkeste løsning til en, da de ej har ledning og dermed sikrer en at der ej er noget, som forstyrrer en, så man kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ej kun i sportens verden, at trådløst headset kan være uundværlige, da de sagtens kan benyttes i hjemmet, når man tager opvasken fordi du kan bruge ens tid effektivt eller bare få det gunstigste ud af en træls pligt, som en skal klare derhjemme og som du blot helst vil være fri for.  

Kan bruges ved arbejdet 

trådløst headset kan benyttes, hvis man er på jobbet og vil føre opkald, da adskillige Blackpods nu er med indspiller, så man undgår for at skulle have mobiltelefonen oppe ved hovedet. Så kan man ligeledes anvende begge arme samtidig og kan nemmere håndtere en forespørgseler  

Vær foruden besvær 

Blackpods er ledningsfrie og herved undgår du det besværlige ledningspinat, som du hurtigt kan få med høretelefoner, der har ledninger, som nemt kan blive krøllet sammen og herved tager en tid at vikle ud for blot at skulle høre til sange. Med Apple AirPods undgår man alt det besvær, som kan komme ved headsets der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet ødelægges og dermed gøre dit headset uanvendelige. Det kan du nemlig slippe for med Apple AirPods 

Hos BlackPods dk ser du dit næste Bluetooth pods.