Hvor finder jeg det rette MC lån? 

Hvor finder jeg det rette MC lån? 

Er man på eftersøgning efter en hel ny bil eller vil have byttet den gamle ud med en bedre, men har ikke likviderne til det? Så kan et billån være en smart valg for dig. Hvis man bør have et billån er der som regel to muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de 2 er at lånudbyderen kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved låneudbyderen har eje i bilen. Det vil dermed sige, at når en som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren gøre krav på bilen og videresælge den for derved at kunne indfri bilånnet en har underskrevet. Det kan være en smart løsning, når en overbevist om at du kan overholde sine betalingsbetingelser over tiden, da det her tit kan være billigere for låneren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden typisk er mere lukrativt. 

Afgørende faktorer at holde for øje, når en optaget et billån 

De to essentielle faktorer man bør se på, hvis du skal påbegynde et MC lån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i DKK man låner af giveren for at kunne erhverve bilen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er faktisk den mængde likvider du bør benytte til erhvervelsen af båden. Så det er noget en selv kan justere på alt efter af hvilken bil man ender med at købe. afdragsperioden kan ligeledes justeres afhændig hvor mange penge du har råd til at afdrage bådlånet på månedligbasis. MC lånet kan faktisk blive mereomkostningstungt ved at man har en lang afdragsperiode.  

Hvordan bør du starte sit bådlån? 

Når en skal afgøre hvor man bør tage sit bådlån er det smart at se på den enkelte rente på det MC lån du ønsker. Eksempelvis, hvis man står og bør have en ny bådlån er det dejligt at vide om man har råd til at foretage det bådlån. En smart måde at holde overblik er at tage en dialog med sin bank for at høre hvordan din økonomi ser ud og hvad man har økonomi til. Her kan du selvfølgelig justere det en smule alt efter om man finder sin drømme bil og så kan man hæve det en my. Det er naturligvis at vælge noget, som du kan betale på længere sigt. Når man skal vælge hvordan ens MC lån skal være er det rart at vide hvor mange likvider du har i sit månedlige budget til at betale af på det pågældende MC lån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er smart at du overvejer den automatiske værdi forringelse som motorcyklen får med tiden. Og om du kan komme ud af et for stort bådlån, for hvis båden har erhvervet sig så stor en værdiforringelse, så man ej kan komme ud af MC lånet ved at sælge den. Står man og betaler for luft og det er naturligvis det du helst vil slippe for. Derfor er det smart, at man ved at det er denne bil du vil have i en længere tid. Ved en ny motorcyklen tilkommer de den største værdinedsættelse, når båden kører fra forhandleren. Derfra nedsættes båden ej så kraftigt i værdi. Når du ser på en ældre motorcykel, som er brugt eller andet er det smart at du for kontrolleret standen af bilen.  

Så når man træffer at afbetale MC lånet over 10 år, men du sælger bil efter 5 år, så afbetaler du måske på en bil du ikke længere har, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.  

Hvis man eksempelsvist skal få en motorcykel og derfor har behov for et MC lån, så er der flere kriterier for at man kan optage et billån.  Man bør være fyldt 21 år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 DKK  

Som låntager er der to valg i forhold til om det skal være med eller uden udbetaling, altså, at man forudbetaler en mængde af det fulde beløb fra køb af. Mange banker kræver i dag, at du lægger ti-tyve provent af det fulde beløb af med det samme ved køb af en ny motorcykel.  
 
Det kan være rigtig intelligent at få tilbud fra adskillige forskellige lånudbydere før du starter et valg om hvor du skal tage sit bådlån henne, da der som oftest er en forskel.