En lækker middag der symboliserer kærligheden

Valentinsdag var noget vi fik fra amerikanerne, nogle er for og nogle er imod det. 

Valentinsdag er en dag der lagt ud til at skulle fejre kærligheden. Den er dog promoveret mest af restaurationsbranchen og detailhandlen. Det er nemlig en dag de ønsker man skal bruge en del penge på. Valentinsdag går dog mest ud på at forkæle din partner, og det kan du sagtens gøre uden at det skal koste en masse. 

Det er helt op til dig og din partner hvordan i vil fejre det. Det kan være en gåtur i varmt tøj med en varm kaffe og et stykke kage. Det kan være en romantisk middag derhjemme eller i kan tage ud spise på byens fineste restaurant. Alt i alt er der ikke nogen regler for det. Det dagen går ud på er at forkæle hinanden i kærlighedens navn. 

Det underlagte tema.

Som sådan er det en dag hvor han er ekstra galant og hun gør sig ekstra fin. Den smukke kjole, det frække lingeri og måske et par selvsiddende strømper. Håret er lavet og der er nye negle. Alt er på plads og hun gør sig sjældent så smuk. Han er ekstra galant, i sin skjorte og jakke. Han holder døren til bilen, holder stolen og fører hende stolt ud for at vise hele verden hans smukke kone eller kæreste. En dag mange forbinder med at man tager ud og får en fantastisk middag og nok et par lækre drinks bagefter. 

Det er dagen hvor man forkæler hinanden og har fokus på kærlighed. Der er også altid det underlagte tema at man får magisk lækker sex som afslutning. Ikke mindst fordi man hele dagen har kigget på sin partner der har gjort sig ekstra lækker. Samtidig er der også mange der vælger at gøre dagen ekstra fræk med sexlegetøj eller erotiske lege. 

Vælger du/i at holde dagen hjemme, så sørg for at gøre det lidt ekstra lækkert. Lad hende gøre sig klar i ro og hent hende så til et dækket og ekstra smukt bord. Husk at en rose nærmest den dag er obligatorisk.