Forkæl gæsterne og lej en bar til dit bryllup

Tillykke med, at du har fundet den store kærlighed og planer om en fantastisk fest! Et bryllup har selvfølgelig kærligheden i centrum. Men der er uden tvivl også enormt mange ting, der skal planlægges, før du og din partner kan nyde en fest uden bekymringer.

I skal både have styr på lokation, mad, musik, taler invitationer og drikkevarer.

Man bliver næsten forpustet bare ved tanken.

Lej en bar til brylluppet og vær sikker på, at der er taget godt af drinksene til jeres gæster! Det er totalløsning, hvor I slipper for at tænke på eneste ting ved baren, da der både følger bartender, spiritus, råvarer, glas og isterninger med.

På den måde har I hurtigt sat et flueben på listen over ting, I skal have styr på.

 

Lej en bar og få styr drinksene

Udover baren skal I selvfølgelig også have vin og øvrige drikkevarer til maden – men det følger typisk med jeres catering.

Når I lejer en bar, får I derimod lækre cocktails. De kan selvfølgelig være tilgængelige under middagen, men de fleste foretrækker at have den komplette bar til festen, der kommer efter. Nogle vælger at stå for cocktails selv, for eksempel med en bland-selv bar.

Resultatet bliver bare sjældent godt. De færreste af jeres gæster vil være de fødte bartendere, så de kommer nemt til at få blandet en cocktail, der i bund og grund ikke smager ret godt.

Og så kommer de cocktails bare til at blive stående på bordet, uden at blive drukket.

Derfor kan det i den grad betale sig at få booket en bar, hvor der også er en professionel bartender til at tage sig af highend cocktails til alle gæsterne. Det bliver uden tvivl det bedste resultat.

 

En fest I aldrig glemme

Der er skal meget til, før det ikke bliver en helt fantastisk fest! I fejrer kærligheden med alle dem, I holder af, så det kan kun blive godt uanset hvad.

Men derfor må man selvfølgelig gerne gøre så meget ud af selve festen, som overhovedet muligt.

Hvis I vælger at leje en bar, kan I være sikre på, at festen bliver 100% gennemført, da cocktailsene kommer til at smage præcis som på en hvilken som cocktailbar. Og hvem får så ikke lyst til at gå op i baren efter endnu en?

Så se gerne den komplette bar som prikken over i’et, der skal gøre jeres fest til noget fuldstændig magisk!

 

Hvilke bartendere kan du forvente?

Der er ikke noget at sige til, hvis I frygter, at I kommer til at skulle have en lidt usikker bartender til at stå bag baren. Det ville trods alt ikke gøre oplevelsen særligt meget bedre.

I bør derfor også være opmærksomme på hvor, I lejer en bar henne. Det er ikke alle virksomheder, der gør arbejdet lige godt, så undersøg gerne, hvad tidligere kunder har ment om deres service.

Når I først har fundet en virksomhed, der kan garantere jer en professionel bartender, skal I blot glæde jer. For så bliver det en bartender med smil, der uden besvær mixer lækre cocktails, imens han eller hun holder sit serviceniveau højt.