Bestil lækker catering

Skal du snart holde en fest? Hvis ja, hvordan har du tænkt dig at give dine gæster mad? Har du overvejet at bestille noget mad udefra fra en af de mange lokale restauranter i området? Mulighederne for cateringmuligheder til fester er uendelige. Du kan bestille alt fra enkle sandwiches og snacks til mere komplekse retter som paella eller spyd.

Cateringfirmaer er normalt meget fleksible med deres menuer, så du kan vælge det, der passer bedst til dine gæster. Hvis du allerede ved, hvilke retter du skal bestille, vil cateringfirmaet også give dig en tidslinje for, hvornår det er bedst at bestille. På den måde kan de sørge for, at alt ankommer på samme tid.

En anden god ting ved catering er, at du kan servere alt fra bestillingen. Du behøver ikke engang at stille et bord til rådighed; du skal bare stille nogle madbakker frem, og alle vil være glade! Hvis du leder efter en nem måde at holde en fest på, så overvej at bestille noget lækkert mad.

Du kan også overveje at ansætte tjenere.

Det er en fantastisk måde at få dine gæster til at føle sig som om, de er på en eksklusiv restaurant. Og hvis du har mere end én begivenhed, er deres tjenester måske billigere for dig

Hvis du hellere vil undlade at bestille mad eller hyre tjenere, men stadig vil have alting gjort af professionelle, kan du overveje at hyre bartendere. De kan servere drinks og blande cocktails , sørge for rene glas og endda hjælpe med at rydde op.

Caterere er normalt meget fleksible med deres menuer, så du kan vælge det, der passer bedst til dine gæster. Hvis du allerede ved, hvilke retter du skal bestille, vil cateringfirmaet også give dig en tidsplan for, hvornår det er bedst at bestille.

Lækker catering fra slagteren

En fantastisk måde at holde den fest, du altid har ønsket dig, er ved at bestille din catering fra slagteren.

Slagtere er normalt meget fleksible med deres menuer, så du kan vælge det, der passer bedst til dine gæster. Hvis du allerede ved, hvilke retter du skal bestille, vil cateringfirmaet også give dig en tidsplan for, hvornår det er bedst at bestille. På den måde kan de sikre sig, at alt kommer frem samtidig.

Kort om catering

Catering er hvor man bestiller mad udefra, hvis man skal holde større forsamlinger. Det kan være alt lige fra bryllup, fødselsdage, polterabend, konfirmationer, men også i forskellige højtider kan man bestille lækker catering. Hos Bagsværd slagter, skal du bestille minimum 10 kuverter, før du kan foretage en bestilling. 

Vælg den rigtige menu

Der tilbydes på nuværende tidspunkt, 8 forskellige cateringsmenuer. Du vælger den menu, som du synes bedst om og som passer godt til arrangementet. Når du trykker på “Se hele menuen” under den menu, du er interesseret i, så kan du se hvad der ellers følger med. Du kan iøvrigt se den prisen pr. kuvert på oversigten. 

Om Bagsværd slagter

Bagsværd slagter leverer ikke bare kød, som en almindelig slagter. I Bagsværd bliver der gjort lidt mere ud af det, da man kan bestille meget mere end kun kød. Du kan også bestille frokostordner til firmaer, overdådige smørebrød, med mange forskellige varianter, samt middagsretter, hvis man ikke orker selv at stå for aftensmaden. 

Hos Bagsværd Slagteren finder du et stort udvalg af catering med menuer til enhver smag. Det er altså bare om at komme i gang.