Bestil catering til dit arrangement

Den bedste måde at holde en fest på er ved at bestille catering. Der er så mange fordele ved at gøre det på denne måde! Du kan reducere din stress, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at tilberede maden, der vil være mere tid til gæsterne, og priserne kan være lavere, end hvis du købte alt fra butikken. Gaasvig Alliance leverer cateringydelser, der både er overkommelige og lækre! Kontakt dem i dag for alle dine cateringbehov.

– Det er nemmere at servere maden for alle, når du bestiller catering til dit arrangement.

– Catering koster færre penge, end hvis du selv skal købe ind og lave det.

– Du skal ikke bekymre dig om maden brænder på, eller om der nu er mad nok til alle.

– Du kan bruge mere tid på dine gæster i stedet for at skulle tilberede alle måltiderne selv. Hvis du ikke har så meget tid, kan det være meget mere praktisk at bestille catering. 

Hvem er Gaasvig Alliance?

Gaasvig Alliance er kendt for at levere gode cateringydelser til overkommelige priser. De er eksperter på området og vil sørge for, at alt smager lækkert! De er placeret i Herlev og kan både hjælpe dig med catering til:

  • Bryllup,
  • Julefrokoster
  • Konfirmation
  • Fødselsdag
  • Firmafest
  • Havefest

Og alle mulige andre former for arrangementer.

De kan servere mad til din festen for dig for en overkommelige pris, hvor kvaliteten er særklasse. Du behøver ikke at bekymre dig om noget andet, så lad Gaasvig Alliance assistere med catering til festen. De har nemlig en bred erfaring, så de ved præcis, hvilken form for pres du står i som vært eller værtinde til en fest.

Vær den perfekte vært/inde

Når man holder et arrangement, uanset hvilken form, så er det vigtigt, at man får sine gæster til at føle sig godt tilpas. Vi har alle prøvet, at været til et arrangement, hvor værten drøner rundt, som en høne uden hoved, for at det hele skal være perfekt. Det resulterer i, at man som gæst bliver smittet af den stressfaktor der er, og at man ikke får vekslet mange ord med værten, fordi vedkommende ikke har tid til at være til stede.

Den perfekte vært/inde er fysisk tilstede, men også mentalt tilstede. Hvis man gerne vil holde et arrangement, så er det vigtigt, at man giver sig tid til at snakke med hver enkel gæst. Hvis værten er rolig, så er gæsterne også rolige. Det betyder altså, at man bør ofre dét, det nu koster at bestille catering til arrangementet i god tid, så der er styr på det. Hyr nogle tjenere til at komme og sørge for, at der altid er ryddeligt, at skålene altid er fyldte, samt at alle gæster har noget i deres glas.

Hvis du står overfor et arrangement, så kontakt Gaasvig Alliance allerede nu, og hør dem ad, hvad de kan tilbyde til netop din fest. Jo før der kommer styr på de praktiske ting, jo mere vil du som vært slappe af op til. Så kan du nyde arrangementet og tale med dine gæster i stedet for at bekymre dig om al det praktiske.