Sådan får du styr på børneværelset med HAY kasser

Hay kasserne kommer i 3 forskellige størrelser small, medium og large. Hver størrelse er god i forskellige situationer. Fx har Hay kassen medium en god størrelse, som passer ind i skabe og kommoder og derfor er super god til opbevaring i skabe. De kommer i mange forskellige farver, som kan ses inde på LittleHappys hjemmeside.

Da www.littlehappy.dk/hay-kasser har et flot design kan man lige så godt bruge dem til indretningen. De kommer i mange forskellige farver, som giver dig muligheden for gøre børneværelset mere personligt. Hvis du ønsker at give børneværelset noget farve, kan du stable forskellige farver kasser ovenpå hinanden. Det vil give værelset noget spil.  

Brug af de forskellige størrelser

De forskellige kasser kan bruges på mange forskellige måder og kan opbevare mange forskellige ting. Hay kassen i small er super god til nips og til at have stående ved fx puslebordet. Kasserne i størrelsen Medium har en god størrelse, som passer ind i skabe og kommoder. Large er god til at opbevare legetøj, som barnet ikke bruger, large kassen, kan nemt skubbes ind under sengen, så den er hurtigt tilgængelig.

  • Small: Hay kasserne i størrelsen small er god, hvis du ønsker orden ved puslebordet. Her kan kasserne stå og indeholde hvad man nu lige skulle have brug for som fx bleer, vådservietter, osv. Kassen har en god størrelsen da den ikke er særlig stor, og så kan du have dine nødvendigheder lige ved hånden.
  • Medium: Størrelsen medium smart til opbevaring i skabe og kommoder. Kassen passer for det meste ind i alle skabe og kommoder. Her kan du sortere barnets tøj så, at der er struktur i tøjet. De kan også bruges til opbevaring af bøger eller legetøj. Kassen størrelse er super god, da den lige kan skubbes ind i et skab eller en kommode.
  • Large: Hay kasserne i størrelsen large er super, hvis du ønsker at gemme tøj der ikke passer til sæsonen væk eller legetøj som ikke bliver brugt. Kassen kan skubbes ind under sengen eller lægges oven på et skab. Det giver dig hurtig mulighed for at finde kassen frem igen.

Indret børneværelset med Hay kasserne

Ved at indrette med Hay kasserne får du muligheden for at give børneværelset nogle personlighed samt massere af opbevaring. I forskel til mange andre opbevarings kasser har Hay kasserne et fint design og de findes i mange farver. Du kan sammen med dit barn udvælge de forskellige kasse og farver, og på den måde vil dit barn føle sig mere inkluderet i indretning af sit værelse. Hvis børneværelset ikke har særlig meget gulvplads, kan man stable Hay kasserne og på den måde skabe meget opbevaring, uden at tage alt for meget af gulvpladsen. Da kasserne er meget lette vil dit barn også have mulighed for selv at flytte rundt på dem, for at finde det legetøj de ønsker.

Hvis dit barns dukke Lise mangler en ny seng, kan Hay kasserne sagtens bruges, da de vil skabe en fin seng.