Hold årets fest med cocktails catering!

Har du nogensinde været til en af de fester, hvor drinksne bare ikke var særligt gode? Det var muligvis nogle af dem, som du selv skulle stå og blande i hjemmebaren med et meget mærkeligt udvalg af Blå Bols, billig vodka og nogle mærkeligt skåede citroner.

Er det ikke lige dét setup, du drømmer om til din egen fest? Med cocktails catering kan du være helt sikker på, at drinksne bliver perfekte! På den måde slipper du for at skulle stå for nogle af drikkevarerne selv og kan overlade hele ansvaret til en professionel bartender!

I dette indlæg gennemgår vi de mange fordele ved cocktails catering, som du allerede nu kan begynde at glæde dig til!

 

Vælg selv dine cocktails

Når du bestiller cocktails catering kan du i langt de fleste tilfælde vælge blandt en masse lækre cocktails, som udbyderen har i sit katalog. 

Det kan for eksempel være Pina Colada, Whiskey Sour, Bramble eller Gin Hass – eller mange andre af de mest populære cocktails på barerne!

Så hvad end du er til de sure, søde eller stærke cocktails, så kan du sagtens få dem på cocktailkortet til din fest. Det medste kan lade sige gøre! Så hvis der ikke er en bestemt cocktail, som du virkelig elsker, kan du for det meste sagtens få den med alligevel.

 

Professionel bartender i baren

Når du får cocktails catering kan du glæde dig til at få en professionel bartender i baren! Når du har det. kan du se frem til cocktails, der er lavet på den helt rigtige måde. 

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan en cocktail shakes. Der er mange steps, som gør smagsoplevelsen helt perfekt. Og det kan du allerede nu begynde at glæde dig til!

Når din fest først er i gang kan du bare læne dig tilbage og suse op i baren, når du får brug for en refill. Der er nemlig fri bar, når du har bestil cocktails catering.