De færreste restauranter kan holde en forretning kørende uden isterninger. Forestil dig bare at få serveret en cola – uden isterninger. Det ville ikke ligefrem være den bedste serviceoplevelse.
Men det skal ikke være en hemmelighed, at isterninger kan være bøvlet. De skal holdes kølige, du skal sørge for at have nok og så er de i sidste ende også en smule tidskrævende. Men med færdige isterninger er langt de fleste problemer væk!
Det er derfor det absolut bedste valg altid at have færdige isterninger på din restaurant. Du og dine ansatte kan spare enorme mængder af tid, og resultatet med færdige isterninger er ofte langt bedre end med dem, du laver selv.
Dit sortiment af isterninger
Som ejer af en restaurant vil du formentlig gerne give dine kunder en fantastisk oplevelse – for så kommer de højest sandsynlig igen og fortæller om deres gode oplevelse til andre.
Derfor bør du også gå op i de små detaljer. Hvilket sortiment af færdige isterninger bør du have? Der er mange muligheder, men ikke alle er lige gode.
Alfa og omega er uden tvivl knust is. Knust is gør sig enormt godt i mange cocktails og gør dem kun endnu mere indbydende, end hvis du brugte de normale isterninger. En Mojito med cylinder isterninger? Helst ikke.
Så sørg gerne for at have disse færdige isterninger på lager: knust is, cylinder og cube. Med disse tre kommer du langt.
Hvor mange færdige isterninger bør du have?
Hvis det går godt på din restaurant, så bør du have rigtig mange færdige isterninger. Man løber så utrolig hurtigt tør, hvis du ikke er OBS på at have nok. En cocktail skal trods alt fyldes helt op med is. Så hvis du serverer bare 200 af dem på en aften, så kan du hurtigt løbe tør.
Det bedste bud er derfor altid som minimum at have 100 kg færdige isterninger på lager – pr. dag. Ellers vil dine bartendere og tjenere hurtigt komme til at servere nogle flade drikkevarer. Og dét ville være en katastrofe.