Sådan fik vi penge til mine 2 katte

Jeg er en mand på 32 år og har en kone på 30 år, vi har nu været gift i 8 år og bor i et rækkehus i vanløse.

Min kone og mig er lykkelige og har haft en masse positive år sammen, planen er at fortsætte sammen.

Igennem årene har vi hygget os og haft det meget godt sammen, vi har en god stor familie og en masse venner som vi tit får besøg af.

Det vi nogen gange kommer ind på under en samtale er at min kone rigtig gerne ville havde en kat, det er jeg ikke selv så glad for, men jeg kan se det betyder meget for hende.

Derfor var vi inde og kigge på nogle katte og faldt så over den her rack doll kat som de nu hedder.

De er indekatte og er meget glade for menneskelig kontakt, det passede meget godt eftersom at min kone gerne ville havde en kat hun kan ligge med.

Vi valgte at tage ud og kigge på de her katte som stadig var killinger, hvilket er det vi ønsker, så vi kan havde dem fra starten af.

Planen var kun at købe en, men eftersom vi får snakket med hende her ejeren fortæller hun os at de ville havde det bedst 2 og 2, altså så de ikke føler sig alene og har nogen at lege med når vi ikke er til stede.

Det er nogle dyre katte og det er ikke lige nogen penge jeg regnede med at skulle af med, derfor tog vi et lån hos Letfinans.dk og fik hurtigt købt de her katte, min kone er glad og det er det vigtigste.

Jeg må indrømme at de små bitte skabninger også vokser på mig.